Кошничката е празна
UBIQUITI TS-16-CARRIER

UBIQUITI TS-16-CARRIER

25,880.00 MKD
ДДВ е вклучено
21,932.20 MKD без ДДВ


Достапност In Stock
Количина

Продукт TOUGHSwitch PoE CARRIER
Тежина 3.95 kg (8.71 lb)
Хардвер конфигурација (2) 8-Port TOUGHSwitch PoE PROs
Монтажа 19
Влезна моќност 110-120VAC / 210-230VAC
Максимално користење на електрична енергија 150W
PoE Out опсег на напон 45-48VDC / 22-24VDC
Макс. ПоЕ Моќност на пристаниште за податоци 11.5W (24V) 23W (48V
ЕСД рејтинг 24 kV Air/Contact
ПоЕ Метод Passive
Копчиња Reset
УСБ влез 2.0 Type A (Reserved for Future Use)
Процесор MIPS 24K, 400 MHz
Системска меморија 64 MB
Складирање на код 8 MB
Сертификација CE, FCC, IC
Работна температура 25 to 55° C (-13 to 131° F)
Оперативна влажност 90% Noncondensing
N/A Off/24V/48V
LEDs Per Port Management Port Data Ports Power/Link PoE, Speed/Link/Activity
Интерфејс за поврзување (1) 10/100 Ethernet Port (8) 10/100/1000 Ethernet Ports
Димензии 480 x 44.5 x 186 mm (18.9 x 1.75 x 7.32

Поврзани продукти