Кошничката е празна

Грижа за клиенти

Што претставува NAJBRZO.mk

NAJBRZO.mk е платформа за продажба и купување на интернет (е-трговија), формирана од страна на ХИТКОМ СКОПЈЕ ДООЕЛ.Првично, на нашата платформа се продаваат технолошки производи кои се дистрибуираат до крајните потрошувачи од страна на ХИТКОМ СКОПЈЕ ДООЕЛ, но платформата нема да биде ограничена само на нашите производи туку на неа може да се нудат и производи кои се дистрибуирани од други компании.

Cоработка

Ако имате производи која се дистрибуираат класично во Македонија и сакате да се продаваат на нашата интернет платформа преку NAJBRZO.mk, контактирајте не нас на [email protected] или на телефонскиот број +389 74 200 509

Исто така доколку сакате да работите со поголема количина од нашите производи или да дистрибуирате на вашите веќе постоечки клиенти (банки,институции,организации,компании и сл) и да ги користите дополнителните попусти контактирајте не на [email protected] ќе го анализираме случајот и ќе се обидеме да најдеме заедничка корист од нашата соработка.

Она што го разликува NAJBRZO.mk од другите
На нашата платформа продававме само производи кои се на залиха,кои се спремни за нарачка и непосредна испорака.Ако производите за кои сте заинтересирани се наоѓаат на нашата веб страна можете да ги нарачате и ќе бидат доставени најдоцна за 24 часа.

Каде сме?

Производи презентирани во NAJBRZO.mk можат да бидат видени и купени во нашиот изложбен салон на улица Козара бр.30/1-4 Скопје.Поради дополнителните трошоците може да се случи цените да се разликуваат од цените на интернет страната.

Адреса:
ул.Козара број 30/1-4 Скопје Македонија

Контакт

Во разговор во живо на нашата страница
На телефонот +389 74 200 509 (Viber,WhatsApp, Skype)
Е-пошта [email protected]
или на нашата фејсбук страна fb.com/najbrzo.mk

Si mund të realizohen blerjet në këtë faqe?

Procesi për të blerë produkte në këtë faqe është shum i thjeshtë
Hapi 1 – E Zgjedh produktin dhe klikon në butonin SHTO NË SHPORT.
Hapi 2 – Klikon në butonin BEJË POROSIN.
Pastaj vazhdon me plotësimin e informatave përsonale si dhe ato për kontakt.

Mundësitë e pagesave

Për t'ju ofruar lehtësi në pagesat e porosive, ju mund të bëni pagesën me kartelë të cilësdo bankë, Paypal, transfer bankar apo me para në dorë pasi të pranoni produktin nga korieri.

Transporti

Dorezimi i produkteve të porositura sipas kërkesës suaj bëhet në të gjith territorin e Republikës së Kosovës.
Kushtet e liferimit të produkteve në të gjitha qytetet e Republikës së Kosovës bëhen brenda 24 orëve dhe shpenzimet e liferimit janë 2.50 Euro.
Në qoftë se vlera e porosisë është më e madhe se 50 Euro atëherë shpenzimet e liferimit janë gratis.

Porositë

Të gjitha porositë e tua mund t'i shikoni në llogarinë tuaj te menyja HISTORIA E POROSIVE

Garancioni

Produktet tona posedojnë garancion nga prodhuesit e tyre.

Anulimi i porosive

Nëse për cfarëdo arsyje porosia që keni bërë është e dyshimt, atëherë mund të bëni anulimin e saj duke derguar një email informues lidhur me anulimin e prosisë.
Nëse ju kemi kontaktuar përmes telefonit për të konfirmuar porosinë tuaj, dhe ju nuk jeni lajmeruar atëherë ajo porosi do të jetë e anuluar dhe ju do të njoftoheni përmës postës elektronike.
Nëse 2 herë është tentuar të iu sillet porosia në adresën tuaj, dhe ju nuk pergjigjeni atehërë ajo porosi do të anulohet dhe ju do të informoheni me postë elektronike.

Privatësia juaj

H2 Holding në përputhje me rregulloren për “Mbrojtjen e të dhënave dhe privatësisë së Përdoruesve të H2 HOLDING dhe në përputhje të plotë me Ligjin për Mbrojtjen e të dhënave personale 03/L-172 përpunon te dhënat përsonale të përdoruesve që përfshijnë, p.sh emri dhe mbiemri, adresa numri i telefonit, adresa postare, email adresa. H2 Holding nuk i mbledhë të dhënat tuaja përsonale përvecese kur i jepni vet ato, në këtë rast kur ju porositni ndonjë produkt.

Mbrojtja e të dhënave

Ne jemi të përkushtuar që të mbrojmë të dhënat tuaja. Të dhënat tuaja do të përdorën për qëllime të brendshme të kompanisë, dhe nuk do të zbulohen te palët e treta pa pëlqimin tuaj.